Sunday, June 22, 2014

ၾကက္ဥ ပူတင္း

























 
8" R Tray အတြက္

၁) ၾကက္ဥ ၈ လုံး
၂) ႏြားႏို႕ ဆန္ၿခင္ခြက္ နဲ႕ ၃ ခြက္
၃) သၾကား ဆန္ၿခင္ခြက္ ၁ ခြက္
၄) ေပါင္မုန္႕ ၃ ခ်ပ္
၅) ဆား
၆) ဗနီကာ အေမႊးရည္ အစက္ ၄ စက္
၇) ဆား နည္းနည္း

တို႕ကို ဗလန္ဒါ နဲ႕ ေရာေမႊပါတယ္ ။
ၿပီးရင္ ေထာပတ္သုတ္ထားတဲ့ ဗန္းထဲထည့္ပါတယ္ ။

အာဗန္ ထဲမွာ ၾကိဳၿပီး ၁၀ မိနစ္ေလာက္အပူေပးထားရပါမယ္ ။ ေနာက္ ေအာက္ခံဗန္းထဲမွာ ေရေႏြးဆူၿပီးသားထည့္ ။ ေနာက္ ပူတင္းဖုတ္မယ့္ဗန္းကို အေပၚက ထည့္ၿပီး အေပၚမီး ေအာက္မီး ၂၀၀ ဒီဂရီ မွာ မိနစ္ ၄၀ ဖုတ္ပါ ။










1 comment:

  1. အေတာ္ပဲ သႏၲာေရ... တီတင့္ ေခြ်းမေလး လူမမာအတြက္ ဒီကေန႔ ၾကက္ဥပူတင္းလုပ္ေပးရမယ္ ... ေက်းဇူး ♥♥♥

    ReplyDelete