ငွက္ေပ်ာသီး စႏြင္းမကင္းအတြက္လိုတဲ့ပစၥည္းေတြပါ ။
လုပ္နည္းကို အိမ္တိုင္ရာေရာက္ လာသင္ေပးခဲ့တဲ့ ေမေလးကို အထူးေက်းဇူးတင္ပါတယ္ ။
ငွက္ေပ်ာသီး 8" R Tray အတြက္
၁) ငွက္ေပ်ာသီး ၾကီးရင္ ၈ လုံး ေသးရင္ ၁၀ လုံး
၂) coconut cream milk - 200 ml တစ္ဘူး
၃) ေထာပတ္ - 100 g
၄) သၾကား - ၂၅၀ g သို႕ ဆန္ၿခင္ခြက္ ၂ ခြက္
၅) All purpose flour - ၂၀၀ g သို႕ ဆန္ၿခင္ခြက္ ၂ ခြက္
၆) ဆား လဘက္စားဇြန္း တစ္၀က္
၇) baking powder လဘက္စားဇြန္း တစ္၀က္
၈) အေရာင္
တို႕ ကို ငွက္ေပ်ာသီး ေၾကၿပီး အားလုံးသမေအာင္ ေရာေမႊ ပါ ။ ေထာပတ္သုတ္ထားေသာ ဗန္းထဲတြင္ ထည့္ ဘိန္းေစ့ ၿဖဴးၿပီး အာဗန္ထဲတြင္ အထက္မီးေအာက္မီး ၂၂၀ ၿဖင့္ မိနစ္ ၄၀ ဖုတ္ပါ ။ ေအးေသာအခါ ေရခဲေသတၱာထဲတြင္ ၂နာရီ ထည့္ရပါမည္ ။
လုပ္နည္းကို အိမ္တိုင္ရာေရာက္ လာသင္ေပးခဲ့တဲ့ ေမေလးကို အထူးေက်းဇူးတင္ပါတယ္ ။
ငွက္ေပ်ာသီး 8" R Tray အတြက္
၁) ငွက္ေပ်ာသီး ၾကီးရင္ ၈ လုံး ေသးရင္ ၁၀ လုံး
၂) coconut cream milk - 200 ml တစ္ဘူး
၃) ေထာပတ္ - 100 g
၄) သၾကား - ၂၅၀ g သို႕ ဆန္ၿခင္ခြက္ ၂ ခြက္
၅) All purpose flour - ၂၀၀ g သို႕ ဆန္ၿခင္ခြက္ ၂ ခြက္
၆) ဆား လဘက္စားဇြန္း တစ္၀က္
၇) baking powder လဘက္စားဇြန္း တစ္၀က္
၈) အေရာင္
တို႕ ကို ငွက္ေပ်ာသီး ေၾကၿပီး အားလုံးသမေအာင္ ေရာေမႊ ပါ ။ ေထာပတ္သုတ္ထားေသာ ဗန္းထဲတြင္ ထည့္ ဘိန္းေစ့ ၿဖဴးၿပီး အာဗန္ထဲတြင္ အထက္မီးေအာက္မီး ၂၂၀ ၿဖင့္ မိနစ္ ၄၀ ဖုတ္ပါ ။ ေအးေသာအခါ ေရခဲေသတၱာထဲတြင္ ၂နာရီ ထည့္ရပါမည္ ။
No comments:
Post a Comment